Novosti

Svijet ljubimaca Ketti od sada i na Ilidži

“Ovo je peta prodavnica koju otvaramo i drago nam je da rastemo uz pomoć naših zadovoljnih klijenata i njihovih ljubimaca, a svakako ćemo se i u budućnosti potruditi da naša usluga bude na još većem nivou”, izjavila je Nejra Aljović, marketing menadžer Ketti-ja.

Pored pet prodavnica u Tuzli, Mostaru i Sarajevu, Ketti ima i dvije veterinarske stanice u Tuzli i Sarajevu i ekskluzivni salon za njegu ljubimaca na Pofalićima. Također je bh. zastupnik popularnih marki za kućne ljubimce poput “Orijen” i “Acana” – biološki prikladne hrana za pse i mačke, brenda “Adragna” – hrana za pse i mače, marke “Camon” i “Imac”- oprema za kućne ljubimce, te svjetski popularnih brendova “Tetra” – hrana i oprema za ribice i “Vitapol” – hrana za male životinje.

Nejra je kazala da “Ketti također sarađuje i pomaže nevladine organizacije koje se brinu o napuštenim životinjama i da će se i dalje ta saradnja nastaviti kroz razne projekte i aktivnosti”.

Otvaranje nove Kettijeve prodavnice za ljubimce je u subotu, 21. jula, u hotelu Hollywood na Ilidži u ulici dr. Mustafe Pintola 23. Dobrodošli!

Komentariši