O nama

Ketti asortiman i brendovi

Ketti je specijaliziran u pružanju široke lepeze proizvoda i usluga za dobrobit svih kućnih ljubimaca. Naš glavni zadatak je pomoći i voditi brigu o kućnim ljubimcima. Asortiman naših trgovina sastoji se od etabliranih svjetskih brendova hrane, opreme, igračaka i veterinarsko-medicinskih proizvoda za sve kućne ljubimce.

Direktni smo zastupnici najpoznatijih svjetskih brendova iz ove oblasti: Camon, Tetra, Imac, Vitapol, Acana, Orijen , Adragna, Reflex, Pro Line, Spectrum, Spectrum Low grain, Inaba, Cat's Best, Chipsi.

Iz želje da vlasnicima i ljubimcima obezbjedimo vrhunsku uslugu na jednom mjestu otvorili smo i veterinarske apoteke, veterinarsku stanicu i frizerski salon za pse.

Usluge koje nudimo

U sklopu nekih od Ketti trgovina radi i veterinarska apoteka, gdje možete dobiti sve što vam treba i za zaštitu vaših ljubimaca od buha, krpelja i unutarnjih parazita. U apotekama pitajte i za besplatne savjete koji vam mogu pomoći da pravilno njegujete vaše životinjske prijatelje. Iz želje da vlasnicima i ljubimcima obezbjedimo vrhunsku uslugu na jednom mjestu počela je sa radom Veterinarska stanica i Frizerski salon za pse. Vrhunski tim veterinara brine o ljubimcima 24 sata.

Gdje se nalazimo?

Za nekoliko godina, Ketti zahvaljujući cjelovitosti svoje ponude je osvojio tržište Bosne i Hercegovine.

Naše trgovine možete pronaći u Sarajevu, Mostaru i Čapljini. Veterinasku stanicu i frizerski salon Ketti potražite u Sarajevu.

Posjetite naše poslovnice

Zahvaljujemo se našim kupcima na ukazanom povjerenju i nadamo se da ćemo ga i u buduće opravdati. Ako do sada niste imali priliku posjetiti jednu od naših prodavnica pozivamo Vas da dođete zajedno sa svojim ljubimcem i sami se uvjerite u kvalitet naše usluge.