Hipoalergena dijetalna hrana koja se temelji na jednom izvoru životinjskih proteina (janjetina) i jednom izvoru ugljikohidrata (riža).
Sprječava imunološke reakcije (alergije na hranu) ili neimunološke reakcije (intolerancija na hranu) u obliku kožnih i/ili probavnih problema (proljev, povraćanje).
Prijelaz na hipoalergensku prehranu pomoći će da se svrbež polako smanji. To smanjuje grebanje, trljanje i griženje, što može uzrokovati sekundarne lezije kože.
Sastojci (suhi)
riža, janjeće brašno, svinjska mast, jetra peradi (hidrolizat), vitamini i minerali, rezanci repe, riblje ulje.
Prosječna analiza (po kg)
Proteini 20,0 %
Sadržaj masti 16,0 %
Anorganske tvari 6,3 %
Sirova vlakna 1,0 %
Vlaga 8,0 %
Ugljikohidrati 48,7 %
Vitamin A25000 IU/kg
Vitamin D32000 IU/kg
Vitamin E 150 mg/kg
Vitamin C250 mg/kg
Kalcij (Ca) 1,30 %
Fosfor (P) 0,90 %
Natrij (Na) 0,20 %
Kalij (K) 0,30 %
Bakar (Cu)5 mg/kg
Linoleinska kiselina 2,2 %
Alfa linolenska kiselina 0,09 %
Energetska vrijednost: 15,7MJ/kg – 3767 kcal/kg
Recenzije
Još nema recenzija.