Novosti

Vitapol – Proizvodi stvoreni iz ljubavi prema životinjama

Ponuda brenda Vitapol obuhvata preko 400 artikala iz asortimana za glodavce, kuniće i ptice.

Jedinstvenost Vitapol proizvoda temelji se na ručnoj proizvodnji.


Proces proizvodnje u svakoj fazi je strogo kontroliran, počevši od kontrole kvalitete sirovina do strogo kontroliranog procesa pakiranja u zaštitnoj atmosferi, zbog čega Vitapol proizvodi imaju produljeni rok trajanja od najmanje dvije godine od datuma proizvodnje.

Vitapol proizvodi su utemeljeni na sastojcima koji su prirodna hrana životinjama u njihovom životnom okruženju. Proizvodi sadrže do 45 različitih sastojaka u blendu, sve kako bi se osigurao izvor esencijalnih hranjivih tvari za pravilan rast i razvoj.


Raznovrsnost hrane se temelji na višekomponentnim sastavima za tradicionalnu prehranu(voće, povrće,žitarice, sjemenke,granule, ekstrudati). Oblik granula omogućava neselektivan odabir sastojaka iz mješavine, zahvaljujući čemu možemo biti sigurni da vašim ljubimcima pružamo sve što im je potrebno.

Naš Ketti tim osobno je imao priliku uvjerit se sa koliko pažnje i ljubavi napravljen je svaki proizvod. Obilazak tvrtke uključivao je pekaru grickalica za pse, radionicu ručno rađenih Smakera i druge komplementarne hrane, te mješaonicu, skladište i izložbeni prostor.

Komentariši