Novosti

Acana i Orijen od sada u Ketti trgovinama

Sa zadovoljstvom Vas želimo obavijestiti da od sada Acana i Orijen hranu za pse i mačke možete kupiti i u Ketti trgovinama. Ovo je prvi put da u Bosni i Hercegovini možete kupiti biološki prikladnu hranu za pse i mačke, koja je na svjetskim ljestvicama kvalitete broj 1.

U tekstu ispod, ukratko objašnjavamo zašto je baš ova hrana posebna i toliko drugačija od svih drugih hrana za pse i mačke koje možemo naći na bh. tržištu

NAGRAĐIVANA FILOZOFIJA
BIOLOGICALLY APPROPRIATE

NAŠA MISIJA JE JASNA I SNAŽNA

Proizvodimo biološki prikladnu hranu za pse od svježih regionalnih sastojaka.

Naša misija predstavlja novi standard hrane za pse, osmišljen da hrani Vašeg psa na dva načina. Prvo, u skladu s njegovim evolucijskim razvojem prema prehrani bogatoj mesom i bjelančevinama. Drugo, korištenjem mesa, peradi, jaja i ribe koji su uzgojeni ili ulovljeni na održiv način od regionalnih dobavljača i dostavljeni u naše kuhinje svježi svaki dan.

 

ACANA HRANA SLIJEDI 5 PRAVILA PRIRODE:

 

PO ČEMU JE OVO DRUGAČIJE?

Ono što mnogi proizvođači hrane za ljubimce zovu svježim, u stvari je meso klase za životinje – smrznuto u blokovima od 25 kg radi lakšeg transporta i skladištenja, često više puta zamrzavano i odmrzavano. Često stoji mjesecima prije nego što postane hrana za ljubimce. Što je još gore, mnogi proizvođači hrane za ljubimce koriste sušene životinjske sastojke, dodaju četiri dijela vode kako bi nastala “mesna kaša” – sastojak koji potom označavaju “svježim ili svježe smrznutim”. Nije čudo da postoji tolika zbrka!

 

SVJEŽE I SVJEŽE SMRZNUTO, NA ACANA NAČIN

 

U industriji, poznatoj po slobodnom tumačenju sastojaka, vjerujemo da je važno jasno objasniti ljubiteljima ljubimaca što je sastojak, a što nije. Kada kažemo svježe, mi to i mislimo. Definiramo svježe ili svježe smrznuto kao:

 

SVJEŽE: Naši svježi sastojci zadovoljavaju AAFCO standard: HLAĐENJE KAO JEDINA METODA KONZERVACIJE.

SIROVO: AAFCO nudi razne definicije sirovog, mi koristimo samo jednu: NAŠI SIROVI SASTOJCI SU POPUT NAŠIH SVJEŽIH, JEDINA JE RAZLIKA ŠTO SU SVJEŽE SMRZNUTI

 

Komentariši